loader image

Projektne građevinske aktivnosti u 2022. godini

U proteklim mjesecima smo imali pripreme i izvođenje radova na implementaciji projekta „Poboljšanje smještajnih kapaciteta u planinarskom domu na Bučićkoj Ravni za 2022. godinu“.

Ovogodišnji projekt sastavnica je dugogodišnjih aktivnosti koje se odnosi na poboljšanje uvjeta za boravak na našem izletištu, a u ovoj godini smo kompletirali sobe za spavanje i dobili nove tri smještajne jedinice sa 18 kreveta.

Postavljanje konstrukcije za karton gipsane ploče, postavljanje elektroinstalacija, termoizolacije, te unutarnje stolarije bile su građevinske aktivnosti na katu doma.

U realizaciji projekta sudjelovali su Federalno ministarstvo kulture i športa, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB/SBK kroz financiranje projektnih aktivnosti, te naše Društvo kroz dodatno financiranje i radne akcije članstva.

Netom nakon završetka gradnje, imali smo čast ugostiti naše prijateljsko društvo HPD Kapela iz Zagreba, a nadamo se da će i ostali dio potkrovlja našeg doma biti što prije u funkciji.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i pomoći u realizaciji ovog vrijednog projekta.