loader image

Pješačenjem do zdravlja 2024.

Iza nas je dvodnevni vikend u kojemu smo imali manifestaciju Pješačenjem do zdravlja povodom Dana općine Novi Travnik.

U subotu smo propješačili turu od Sebešića do Novog Travnika u trajanju od devet sati. Ovaj put vrijeme je bilo idealno, tako da ekipa nije žurila, nego smo uživali sat duže u prirodnim ljepotama planine Kruščice. Ekipu je dočekala vrijedna grupa koja je pripremala prostor izletišta za prihvat gostiju.

U nedjelju smo imali hodnju iz grada do Kuka gdje je održano misno slavlje kod kapele sv. Bernarda, a u međuvremenu je na Velikoj ravni krčkao već tradicionalni planinarski kotlić, koji se realizira u sklopu manifestacije. U natjecanju je sudjelovalo deset ekipa od kojih je prvo mjesto osvojila ekipa „Deset +“, drugo mjesto je pripalo LD „Pavlovica“, a treće mjesto su uzeli „Tigrovi“.

Zahvaljujemo se učesnicima manifestacije na dobroj vibraciji i ugodnom druženju, našim sponzorima i donatorima Općini Novi Travnik, UTD Best d.o.o. Travnik i Caffe club DERBY Novi Travnik.

Posebna zahvala našim vrijednim članovima koji su dali svoj doprinos u radu i organizaciji kako bi proteklo sve u najboljem ozračju.

Vidimo se dogodine!