loader image

Obiteljsko druženje na Tušnici

Planinarstvo obuhvaća sve čovjekove djelatnosti izravno i neizravno vezane uz vlastonožno kretanje u planinskim predjelima. Planinarstvo nije besciljno lutanje po brdima i osvajanje već osvojenih vrhova s kojih ćemo ionako ubrzo morati sići; naprotiv, planinarstvo je način i stil života, čitav niz aktivnosti koje suvremenom čovjeku život čine ugodnijim, zanimljivijim i nadasve ljepšim. Biti planinar znači obilaziti i upoznavati ljepote Zemlje, uživati u prekrasnim gorskim vidicima, stjecati nove prijatelje. 

Odlazak u prirodu i kretanje na čistom gorskom zraku predstavlja aktivan način odmora, koji unatoč uloženom fizičkom naporu, čovjeka ispunjava novom snagom i zadovoljstvom. Izvor: Wikipedia

Da to nije besciljno lutanje po brdima, nego naprotiv, nešto puno, puno više, nedavno su nam posvjedočili naši Blaževići koji su nam poslali fotografije s Tušnice.

Obiteljsko druženje na čistom zraku nešto je najljepše što našim najmilijima možemo priuštiti. To znaju i često prakticiraju braća Darko, Frano i Ivica Blažević sa svojim obiteljima, a izrazi lica najviše govore o tome.

Lijepo iskorišten dan u planinarskom okruženju s pogledom na Buško jezero, nešto je što će njihovi najmlađi zasigurno dugo pamtiti.

Pridružimo im se!