loader image

Izbor sportaša 2022.

Sinoć je upriličena manifestacija Izbor sportaša za 2022. godinu od strane Sportskog saveza općine Novi Travnik, a ovaj put Sportski savez proslavlja jubilarnih dvadeset godina od utemeljenja i prilika je to da se na poseban način zaslužni sportaši i sportski radnici nagrade za višegodišnji trud i rad.

Naše Društvo je i ove godine prepoznato kao jedan od pokretača sportskih aktivnosti kako u gradu, tako i predstavljajući nas i izvan granica BiH. Svaka od nagrada koja se dodijeli svojevrsna je zahvala za trud i rad, a i protekle godine smo bili vrijedni što se vidi i po broju priznanja i nagrada koja smo primili.

Priznanje za doprinos sportu i rekreaciji dobili su članovi Planinarskog društva Kuk:

Nenad Rajić i Dragan Mamuša za uspon na Island Peak (Imja Tse) u Nepalu (6.165 m n/v), ostvaren 21.10.2022. godine.

Franjo Furundžija i Dragan Matošević za uspon na Punta Gnifetti u Italiji (4.554 m n/v), ostvaren 23.08.2022. godine.

Priznanje Sportski djelatnik godine pripalo je Ivani Džambas za učešće i poseban doprinos povodom realizacije projektnih aktivnosti u radu s djecom i mladima.

Srebrnu plaketu Sportskog saveza dobio je Miro Blaž koja se dodjeljuje za aktivan rad u sportu u trajanju preko 25 godina.

Najvrjedniju Nagradu za životno djelo dobio je Vlado Mičić, priznanje koje se dodjeljuje u oblasti sporta osobama koje su neprekidno u tijeku najmanje 40 godina svoje kontinuirane aktivnosti imale izuzetno zapažene rezultate i doprinijele razvoju i unaprjeđenja sporta.

Čestitke Sportskom savezu općine Novi Travnik na jubileju i organizaciji manifestacije, a našim dobitnicima čestitke za ostvarene rezultate i zaslužene nagrade.