loader image

Izabrano novo vodstvo PD KUK Novi Travnik

Sinoć smo imali redovitu izvještajnu i izbornu Skupštinu na kojoj nam je prezentirano izvješće o radu u proteklih pet godina, zaključno s 31.12.2021. godine.
Skupština je pozitivnim ocijenila dosadašnji rad Društva i jednoglasno usvojila izvješća, kao i plan i program za naredno razdoblje.

Na početku rada, nazočnima se obratio dosadašnji predsjednik Miro Blaž koji se zahvalio na dosadašnjem radu i angažmanu članstva pri čemu je naglasio da sve do sada što smo uradili ne bi bilo ostvarivo bez pune potpore ljudi koji su se bezrezervno davali za postavljenje ciljeve.

Skupštini je nazočio i Dragan Radeljić u svojstvu člana Upravnog odbora PS HB, zahvalio se na pozivu i zaželio uspješan rad Skupštine.

Nakon iscrpnog izvještajnog dijela, usvojeni su provedbeni podstatutarni akti koji će olakšati rad i djelovanje Društva ubuduće. Također su dodijeljena priznanja i zahvalnice za dugotrajnu suradnju i izniman doprinos povodom realizacije projektnih aktivnosti u proteklom razdoblju najzaslužnijim članovima Društva kojih je bio nemali broj.

U izbornom dijelu skupštine razriješeni su dosadašnji predsjednik Miro Blaž, dopredsjednik Ilija Kolar i ostali članovi Upravnog odbora, zatim Nadzornog odbora, Suda časti, te su predloženi novi članovi za tijela Društva.

Izglasano je jednoglasno povjerenje novom sastavu Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti, a na dužnost predsjednika Društva u narednom mandatu imenovana je Željka Zlojo-Martinović, a na dužnost dopredsjednika Franjo Furundžija.

Nakon izbornog dijela, nazočnima se obratio i načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo koji je pohvalio rad Društva, okarakterizirao ga vrlo respektabilnim zahvaljujući dosadašnjim radu i djelovanju kako u Novom Travniku, tako i šire. Novom rukovodstvu čestitao je na izboru i zaželio uspjeh u budućem radu.

Skupština je protekla u najboljem redu, te je možemo ocijeniti vrlo uspješnom.

Novom vodstvu Planinarskog društva KUK čestitamo i želimo uspješan i plodonosan rad u narednom četverogodišnjem mandatu!