Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Obilježavanje Dana općine Novi Travnik

8 lipnja @ 8:00 - 9 lipnja @ 17:00

Obilježavanje Dana općine Novi Travnik na Kuku i Velikoj Ravni kroz tradicionalnu dvodnevnu manifestaciju Pješačenjem do zdravlja.

koji će se održati 08. i 09. lipnja/juna 2024. godine.

Program:

08.06.2024. – planinarski pohod od Sebešića do Novog Travnika
– za najodvažnije sudionike (zahtjevna tura u trajanju od cca 9 sati i dužine cca 30 km),
– polazak autobusom sa autobusnog kolodvora u Novom Travniku u 07,00 sati,
– polazak iz Sebešića ispred lovačkog doma u 08,00 sati put Skopinih Lokava i Krstaca,
– planirani dolazak na Veliku Ravan je u 16,00 sati,
– zajednički ručak, slobodne aktivnosti…

09.06.2024. – planinarska tura od Novog Travnika do Kuka
– hodnja ispred sportske dvorane u 8,30 sati, put Rankovića, Krekove kolibe do Kuka,
– sveta misa na brdu Kuk u 11,00 sati,
– natjecanje u spravljanju planinarskog kotlića, druženje uz pjesmu,
– slobodne aktivnosti…

VAŽNA NAPOMENA
Prijavom za sudjelovanje na pohodu/usponu, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje, da prihvaća ovaj plan i program, da usponu pristupa na vlastitu odgovornost, te da će se sukladno planinarskoj etici pridržavati odluka i uputa organizatora i vodiča.
Odjeću i obuću prilagoditi meteorološkim uvjetima.
Organizator zadržava pravo izmjene plana i programa ili odgađanja istog u slučaju nepredviđenih okolnosti na terenu (loši meteorološki uvjeti, opasnost od lavina, neprohodnost terena i sl.).
Organizator i vodiči zadržavaju pravo da prije ili tijekom uspona i pohoda mogu donijeti odluku da ne dopuste dalje učešće za učesnike koji nisu adekvatno opremljeni, koji su eventualno ozlijeđeni, iscrpljeni ili bilo šta drugo što bi dovelo u opasnost ili narušavanje sigurnosti pojedinca ili skupine.
Učesnici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera.
IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI ORGANIZATORA
Svaki učesnik pohoda/uspona svojom prijavom i sudjelovanjem prihvaća niže navedene uvjete:
1. Učesnik svojom prijavom i sudjelovanjem potvrđuje da na pohodu/usponu nastupa isključivo na vlastitu odgovornost, svjestan da sudjelovanje na ovom događaju predstavlja potencijalnu opasnost koja uključuje rizik od raznih vrsta tjelesnih ozljeda i moguću smrt.
2. Učesnik prihvaća da Organizator nije odgovoran za bilo koji oblik štete prema njemu nastao sudjelovanjem na pohodu/usponu, posredno, neposredno, izdvojeno ili povezano, izazvan vlastitom nepažnjom i krivnjom, ili nepažnjom i krivnjom drugih natjecatelja ili trećih osoba, prije, za vrijeme ili nakon spomenutog natjecanja.
3. Učesnik je odgovoran za bilo koji oblik štete prema trećim osobama koju je prouzročio ili kojoj je doprinio vlastitom nepažnjom ili krivnjom.
4. Učesnik je dužan za vrijeme trajanja pohoda/uspona, te neposredno prije i poslije istog, poštivati službeno objavljena pravila, upute o sigurnom kretanju, i uvjete nastupa izdanih od strane organizatora, te upute vodiča i osoba angažiranih u organizaciji pohoda/uspona.
5. Prijavom na pohod/uspon učesnik je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Učesnik je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.
6. Učesnik se odriče prava sudskim putem potraživati od organizatora naknadu bilo kojeg oblika štete nastale sudjelovanjem na pohodu/usponu.

Detalji:

Početak:
8 lipnja @ 8:00
Kraj:
9 lipnja @ 17:00

Organizator

Planinarsko društvo KUK Novi Travnik
E-pošta:
pd.kuk.ntravnik@gmail.com
Web stranica:
www.pdkuk.ba

Lokacija

Bučićka ravan
Bučićka ravan
Novi Travnik, Bosnia and Herzegovina
Pogledaj na Google maps-u